Hoe is het nu?

Als je mij volgt op Instagram zal het je misschien opgevallen zijn dat het stil was. Hoe dat komt? GRIEP! Helaas ben ik niet immuun gebleken. En dat met minder dan vier weken voor de marathon πŸ€·β€β™€οΈ. Wat de griep voor sporen gaat achterlaten weet ik nog niet, maar eerst maar beter worden.

Hoe het begon

Vorige week woensdagavond merkten we dat onze dochter niet fit was. Dus hier thuis al een plan bedacht hoe we dat donderdag zouden opvangen. Ik was daardoor een deel van de dag thuis aan het werk. Ook had ik woensdag een verzoek gekregen of ik donderdag training kon geven. Die heb ik dan ook nog gegeven en ondanks dat het meelopen zwaar voelde was daar in mijn statistieken weinig van te zien.

Auto

Omdat ik me al wat moe voelde, koos ik ervoor om op vrijdag met de auto naar mijn werk te gaan. Dit scheelt me in vergelijking met het OV best wat tijd, maar vooral het feit dat ik dan niet hoef te fietsen leek me wel verstandig. Ik voelde me niet heel fit, maar had toch niet verwacht echt ziek te worden. Toen ik na een dag werken rillend thuis kwam, wist ik dat ik er toch niet onderuit zou komen.

Lampje uit

Zaterdag stond er een leuke middag gepland met familie waar ik veel zin in had. Dit heb ik aan me voorbij moeten laten gaan. Zondag voelde ik mij een groot deel van de dag best goed, maar aan het einde van de middag ging het lampje toch echt uit.

Herstellen

De afgelopen twee dagen waren eigenlijk niks. Vandaag (woensdag) voel ik me gelukkig wel weer wat beter. Nu is het de kunst om voldoende rust te houden om echt goed te herstellen, maar ook weer een beetje in actie te komen. Balans dus πŸ˜‰. En daarna wordt het tijd om te kijken hoe ik richting de marathon ga.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s